Generelt

Disse handelsbetingelser beskriver hvordan Padma yoga – fremover omtalt som vi eller os – driver virksomhed og hvilke rettigheder du har som kunde og elev hos os.

Pris

Alle priserne er angivet i danske kroner og inklusiv moms.

Ved hvert kursus er der angivet to priser; en normal pris og en nedsat pris – også kaldet kursusgebyret.
Alle, der har arbejde, betaler normal pris. Den nedsatte pris gives til arbejdsløse, studerende, lærlinge og pensionister.
Den nedsatte pris er ikke begrænset af kommune grænserne. Vi udbetaler selv rabatten, så det er lige meget hvor du bor, du skal blot kunne forevise dokumentation, hvis vi beder om det.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser og forbeholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Rabat

Tilmelder du dig mere end ét yogakursus – i samme sæson – får du rabat på alle efterfølgende kurser.
Du får 50% rabat på alle efterfølgende ugentlige kurser og 20% rabat på fordybelseskurserne, workshops og andre events – med mindre andet er anmærket!

Betaling

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig en email med information om kurset og betalingen.  Infomailen indeholder nærmere detaljer om kursusgebyret, betalingsfrist og kontooplysninger. Du kan enten betale over netbank eller via mobilepay.

Har vi ikke modtaget din betaling inden tre dage, efter vi har sendt dig infomailen, sender vi dig en venlig påmindelse om betalingen. Har vi stadig ikke modtaget din betaling efter 10 dage, sender vi endnu en påmindelse – samt et rykkergebyr på 100 kr. oveni. Efter yderligere 10 dage, sender vi dig endnu en påmindelse – med rykkergebyr. Derefter overdrages sagen til inkasso.

Har du behov for at dele betalingen op i to rater, er det også muligt. Anfør blot ratebetaling i kommentarfeltet Andet.

Fortrydelse

Fortryder du din tilmelding eller bliver du forhindret i at deltage på kurset, bedes du give os besked i god tid, så vi kan give din plads videre til en anden.

Melder du fra senest 7 dage inden kursusstart, får du hele kursusgebyret refunderet.
Ved afbud mindre end 7 dage før kurset begynder, trækker vi 25% af kursusgebyret og du får tilbagebetalt den resterende del.
Melder du fra lige op til kursusstart – 24 timer inden – eller efter kurset er begyndt, kan du ikke længere få refunderet din betaling.
Dette gælder uanset omstændighederne.

Har du aftalt at betale kursusgebyret i to rater, så hæfter du for hele gebyret, selvom du vælger at stoppe undervejs i kurset.

Refusion

Fortryder du din tilmelding, refunderer vi naturligvis din kursusbetaling – i henhold til handelsbetingelserne beskrevet her.
Vi skal i den forbindelse bruge dine bankoplysninger og tilstræber at tilbagebetale kursusgebyret inden 7 dage, fra den dato vi har modtaget dine oplysninger.

Aflysning

Vi forbeholder os ret til at aflyse et kursus, såfremt der er mindre end 6 tilmeldte til kurset, en uge inden kursusstart. I så fald tilbagebetales hele kursusgebyret.

For kurser, der er igang, forbeholder vi os ret til at aflyse ved sygdom eller færre end 3 fremmødte elever til klassen. Vi kompenserer for aflysningen enten med en erstatningstime eller penge til gode, til fremtidige kurser.

Ved en force majeure begivenhed, så som – men ikke begrænset til – brand, ekstreme vejrforhold, en epidemi, ageren eller påbyd fra regeringen, brand eller krig, tilbagebetales kursusgebyret ikke.

Klagemulighed

Er du utilfreds med noget, så kontakt os endelig og vi prøver at finde en løsning.
Ellers kan du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning.

Udgiver

Padma yoga
Allehelgensgade 17B
4000 Roskilde
Tlf. 42 51 51 42
Cvr. 29 49 18 44
Org. Enkeltmandsvirksomhed etableret i 2006

Email