Om Yogaskolen

Padma yogaskole er en oase midt i Roskilde by, hvor du i et åbent, afslappet og roligt miljø, kan komme og lave yoga, meditere, koble af og fordybe dig.
Vi har yogakurser det meste af året, både ugentlige kurser, workshops, weekendkurser, intensive ugekurser og specielle enkelt events.

Padma ligger i en ældre gul murstensvilla, lige ved Ro’s Torv. Skolen ligger i stueetagen, resten af huset bor vi selv i og fungerer som vores lille kutir og base, hvor vi selv kan fordybe os i yoga.

Yogaskolen er indrettet med et dejligt stort og lyst yogarum, med bløde former og trægulv. I rummet er der plads til 14 mennesker, der findes futonmadrasser, tæpper og alt hvad du har brug for at kunne fordybe dig i yoga.
Desuden er der to toiletter og en garderobe, hvor du kan klæde om, hænge dit tøj, lægge dine ting og slappe af før og efter undervisningen. I kælderen er der et lille Dattatreya tempel, hvor vi laver arati, puja og afholder særlige arrangementer.

Padma yogaskoles yogarum

Skolen er let at finde på en sidegade til Københavnsvej og der er gode parkeringsmuligheder for både cykler og biler. Det tager bare 10 – 15 minutter at gå fra togstationen eller gågaden til Padma og foran Ro’s Torv holder der busser, som kører til og fra stationen, Trekroner, Jyllinge og Hedehusene.

Det er primært os selv, der underviser på de forskellige yogakurser, men af og til inviterer vi også enkelte gæstelærere på besøg. Yogaholdene er bevidst små, da det er mest tilfredsstillinde for os, som lærer, og dig, som elev, at give og få en mere personlig vejledning og tættere kontakt.
Yogananda startede skolen i 2005, efter at have undervist på og været med til at drive Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København igennem en længere årrække og vi har sammen, siden starten af 2007 tilbudt yogaundervisning i Roskilde og omegn.
Allerede fra starten oplevede vi en stor interesse for den måde som vi fortolker yoga og underviser i yoga og vi har gennem årene mødt og lært en masse dejlige mennesker at kende gennem undervisningen.

Yogaskolen har gået fra blot at være dagdrømmeri, til et blomstrende smukt og levende sted, hvor der ugentligt kommer små 100 mennesker igennem huset og laver yoga.
Det ville aldrig have sket uden hjælp fra især Ram Puri og Robert Nilsson, samt flere venner, familie, bank, yogi’er, yogini’er, baba’er og ikke mindst elever.

Tak!

Om Padma

Padma betyder lotus eller åkandeblomst på sanskrit. Lotusblomsten er et symbol ofte brugt i yogatraditionen, såvel som mange andre spirituelle traditioner.

Lotusen er symbolet på det smukke, der rodfæstet i og næret af Moder natur, vokser og blomstrer, i selv de mest mudrede og grumsede  omgivelser.